Autodemontage Niks is al sinds 1966 hét adres voor al uw auto-onderdelen en occasions.

Auto onderdelen Borne

Bent u op zoek naar Auto onderdelen Borne? Bij Niks Autodemontage BV bent u aan het juiste adres. We hebben altijd een ruime voorraad aan Auto onderdelen Borne beschikbaar.

Auto onderdelen voorraad

Al onze auto onderdelen staan geregistreerd in ons systeem. Door deze registratie is het voor u mogelijk om gericht, online, te zoeken in ons assortiment. Wanneer u op onderstaande link klikt verschijnt een nieuwe pagina met daarop de mogelijkheid om op kenteken, merk,model en onderdeel te zoeken

Klik hier voor onze actuele voorraad

 

Auto onderdelen Borne

Auto onderdelen niet gevonden?! Neem dan contact met ons op. Misschien is het Auto onderdelen Borne beschikbaar bij een nog te demonteren voertuig.

Wanneer u Auto onderdelen Borne heeft uitgezocht voorzien we u ook van verschillende montageadviezen. Mochten deze niet afdoende zijn kunt u ons altijd vragen om aanvullend advies.

 

Over Autodemontagebedrijf Niks

Autodemontagebedrijf Niks is een familiebedrijf en houdt zich bezig met autohandel en het recyclen van oude, afgedankte auto’s. We staan al sinds 1966 klaar voor onze klanten en hebben dan ook een ruime schat aan ervaring waardoor we u altijd kunnen voorzien van een passend advies. Bij ons worden alle merken auto’s gedemonteerd voor het hergebruik van onderdelen volgens de meest strenge eisen die hiervoor gelden. We hebben een eigen magazijn waardoor we altijd een ruim aanbod aan onderdelen voor u beschikbaar hebben.

Onze werkplaats is uitgerust met SEDA drooglegapparatuur. Dit is een professionele droogleginstallatie die alle vloeistoffen direct middels leidingwerk transporteerd naar explosievrije bulk opslagtanks. Door deze aanpak zijn wij in staat om zelfs vloeistoffen een nieuw leven te geven waarbij ze ingezet worden als grondstof voor nieuwe producten.

Duurzaam ondernemen
Wij hebben niet alleen extra aandacht voor milieu verantwoordde recycling van auto’s. Bij autodemontage Niks houden we ons dagelijks bezig met het zo optimaal mogelijk verwerken van duurzame materialen en maken hierbij gebruik van duurzame energie.
Recycling percentage van 95%!

Een auto zit vol materialen die goed opnieuw te gebruiken zijn. 95% van een auto wordt nuttig toegepast! Autobanden kunnen bijvoorbeeld verwerkt worden als zachte rubberen tegels onder een speeltoestel op een speelplein. Zo zetten we de steeds schaarser wordende grondstoffen opnieuw in en hebben ze een compleet nieuwe rol van betekenis.

 

Auto onderdelen Borne

Bij ons kunt u ook terecht voor een groot aantal occassions Bekijk onze occassions

Autodemontagebedrijf Niks
Industrieterrein Garstelanden
Garstweg 16
7676 ST Westerhaar-Vriezenveensewijk
Tel: 0546659216
WhatsApp: 0623544532
Email: info@niks-autodemontage.nl

K.v.K. Enschede 06033581
BTW-Nr: NL807810125B01

De openingstijden zijn:

maandag t/m vrijdag 09:00-18:00 uur
zaterdag 09:00-12:00 uur
Bekijk hier onze actuele voorraad
onderdeel niet gevonden? Neem dan contact met ons op.
Misschien is het onderdeel beschikbaar bij een nog te demonteren voertuig.
Klik hier voor onze voorraad